női páholy

Női önismereti tréning

Érezte már, hogy a másik nő szerencsésebb, könnyebben boldogul a férfiakkal, neki minden egyszerűen megy a párkapcsolatában? Lehet, hogy ő sem így született, csak már tudatában van nőiessége hatalmával, és tudja használni azokat a tulajdonságait, ami minden nőben ott lakozik.

Tréningjeinken olyan nők vesznek részt, akik szeretnének mélyebben foglalkozni saját nőiességükkel, rendezni a múlt sérüléseiből fakadó nehézségeiket, és kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket.

Ismerje meg Ön is nőiessége legjavát, hogy sikeres IGAZI NŐ lehessen!

Oldjuk fel a gátlásainkat, oldjuk meg a problémánkat, ami a társkeresést, vagy a már meglévő párkapcsolatunkat nehezíti! Legyünk igazi nők, fedezzük fel önmagunkat, hogy megerősítsük a tudásunkat és élvezhessük a nőiesség előnyeit!

Mindenki hozza magával a megoldásra váró problémáját. Adom a tudásomat, hozom a témát, önismeretre alkalmas játékokkal segítem a megoldáshoz vezető utat.

Érintett témák:

- Miért a másik nőt választotta? Mivel jobb nálam?
- Hogy érjem el, hogy a tenyerükön hordozzanak a férfiak?
- Hogy érjem el, hogy engem válasszon?
- Lehet, hogy félnek tőlem a férfiak?
- Már azt hittem, hogy megtaláltam és minden rendben…
- Én vagyok az egyetlen nő, aki képtelen a szerelemre?

És még sok más társkapcsolati, párválasztási kérdés, ami Önben is felmerült már.
Ami eddig megkeserítette az életét, másoknak is gondot okozott, így együtt könnyebb lesz megoldást találni.

A következő foglalkozás időpontja:

Feliratkozás hírlevélre:    e-mail cím:   

Kérem, küldje el az e-mail címet, ha érdeklődik a csoportos foglakozások iránt. Levélben tájékoztatom minden új alkalomról, amikor megrendezésre kerül. Ez Önt semmire nem kötelezi, amennyiben érdekli az aktuális téma és szeretne részt venni rajta, akkor jelentkezik, ha nem akkor törli a levelemet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>