Érzelmek kimutatása

A legnagyobb probléma az, hogy magam sem tudom, hogy mi lenne a legjobb nekem. Ennek több oka is van. Jelenleg több nő is jelentkezett barátnőnek, (felmerült a neve),de ha az egyiket választom, a többit meg nem, akkor őket magam ellen hangolom. A környékünkön kevés a férfi, tehát férfihiány van, én azonban képtelen vagyok kimutatni a szeretetemet. Szörnyű érzés-állapot ez—nekem is!Mit tudsz mondani a problémáimra? 

Kedves Grucsi,

Valóban nem könnyű a helyzeted, ami a kapcsolat kialakítást illeti. Nem tudom, mi lehet az oka, hogy úgy érzed, hogy képtelen vagy a szeretet kimutatására. Lehet, hogy ezt feltárni én kevés is vagyok.

Úgy gondolom, hogy egyelőre maradjunk annál, hogy eddig még nem találtad meg azt a nőt, akinek szívesen kimutatnád, hogy tudsz szeretni.

Írtad, hogy a környezetedben sokan szívesen megpróbálnák Veled a párkapcsolatot. Első lépésként azt tanácsolom, hogy válassz egyet a jelöltek közül, (már biztos kialakult benned, hogy valamelyik szimpatikusabb a többinél), menjetek el valahová, beszélgessetek, ismerkedjetek. Nem kell, hogy elsőre érezd a nagy szerelmet, időt kell adni neki, hogy kibontakozzon, de az is lehet, hogy nem ő lesz az, aki megnyitja a szívedet. Csak arra kérlek, hogy ne siesd el a döntést. Hagyd, hogy kiderüljön, hogy mit érzel. Például, ha az első találkozás után egy kellemes érzéssel mész haza, akkor van értelme tovább lépegetni azon az úton. De az is lehet, hogy mikor hazaérsz, azt fogod érezni, hogy csak negatív dogok jutnak eszedben, akkor tudni fogod, hogy nincs jövője annak a hölgynek a szívedben. Előfordulhat, hogy az első kapcsolat kialakulásában is csak a sokadik randi után leszel biztos.

Az is nagy gond az esetedben, hogy nem mersz választani, mert félsz, hogy a döntéseddel megbántasz másokat. Nem fogok hazudni, ez tényleg előfordulhat. Bár én ezt ebben az esetben a sértődött nő részéről egy kicsinyes, önző dolognak tartanám, és lássuk be, hogy ilyen emberek véleménye nem szabad, hogy befolyásolja az életünket. Főleg akkor nem, ha ez gátol a boldogságunk elérésében.

Első lépésként fektesd a hangsúlyt esélyre és a türelemre!

 

Kategória: Kérdezz - felelek | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>